неделя, 24 юни 2012 г.

Късмет Чарли


Късмет Чарли (на английски Good Luck Charlie) е американски телевизионен сериал, който се фокусира върху живота на семейство Дънкан. Фамилията се адаптира по раждането на четвъртото им дете - Чарли. Когато родителите й - Ейми (медицинска сестра) и Боб (унищожител на гризачи) решават да се върнат на работа, те възлгата грижите за малката Чарли на трите си по-големи деца: Пи Джей, Теди и Гейб. Но докато те отглеждат малката си сестра, им се налага да се справят с типичните тинейджърски проблеми в училище и вкъщи.
Случките във всеки епизод се заснемат от голямата сестра на Чарли - Теди, която й приготвя видеодневник. Чрез този дневник, Теди се надява малката й сестричка да научи полезни съвети за живота и да ги използва, след като и двете пораснат и Теди се изнесе от вкъщи. Присъща за края на всяко видео е репликата на Теди - "Късмет, Чарли", която е емблематична и дава заглавието на сериала.


РоляАктьор
Теди ДънканБриджит Мендлър
Ейми ДънканЛий-Алин Бейкър
Боб ДънканЕрик Алън Креймър
Шарлот "Чарли" ДънканМиа Талерико
Гейбриал "Гейб" ДънканБрадли Стивън Пери
Пи Джей ДънканДжейсън Дули
Айби УенсРейвин Гудуин
Мери Лу УенсЕлия Инглиш
Г-жа ДавниПатрисия Белчър
ЕметМика Уилямс
Спенсър УошШейн Харпър



Теди Дънкън е 16-годишно момиче което е дъщеря на Ейми и Боб Дънкън,и сестра на Пи Джей,Гейб и Чарли Дънкън.Най-добрата й приятелка е Айви.Във първи сезон тя излиза със Спенсър,но когато разбира,че той й изневерява те късат.Във втори сезон тя започва да излиза с много други момчета,но често се разделя с тях.Тя е умна,отговорна и е добра сестра и дъщеря.
Пи Джей Дънкън е най-големият в поколението на Дънкън.Той е доста глуповат.Работи в заведението „Куики Чики“.Свири на китара и с приятеля си Емет имат група от двама.
Гейбриел „Гейб“ Дънкън е 10-годишно момче.Той доста мързелив,буен и си пада егоист.Не харесва много сестра си Чарли.Обича да играе видеоигри и да кара скейтборд и колело.
Ейми Дънкън е майката на Теди,Пи Джей,Гейб и Чарли.Тя е медицинска сестра.Тя е добра майка и съпруга на Боб.Понякога прави грешки.Тя не готви много добре.
Боб Дънкън е съпруг на Ейми и баща на Теди,Пи Джей,Гейб и Чарли.Той е терминатор и е специалист по животинско поведение и разбира от животни които проникват по домовете.
Шарлат „Чарли“ Дънкън е бебето на семейство Дънкън.Тя е умно бебе.Често прави пакости които предезвикват смях.
Айви Уенс е приятелката на Теди.Има гадже на име Реймънд.Тя е доста буйна.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Място за коментара ви