сряда, 4 юли 2012 г.

КЕМП РОК 2 ПОСЛЕДНИЯТ КОНЦЕРТ


Camp Rock (бел. пр. Рок Лагер) е оригинален филм на Disney Channel с участието на Jonas Brothers и Деми Ловато. Музиката е написана от Джули Браун, Пол Браун, Реджина хикс и Керън Гъст. Филмът е режисиран от Матю Даймънд и продуциран от Алън Сакс.
Camp Rock дебютира по американския Disney Channel на 20 юни2008. Филмът е втория оригинален филм на DC, който бива излъчен в специален Дисни блок по Ей Би Си след премиерата си по Disney Channel. Освен това е пуснат в дигитален формат по iTunes. Филмът е гледан от 8.9 милиона души във вечерта на премиерата си, което го нарежда на второ място по онова време, след Училищен мюзикъл 2. След премиерата на Princess Protection Program и Wizards of Waverly Place: The Movie обаче Кемп Рок е свален до четвърта позиция.

Филмът проследява историята на Мичи Торес (Деми Ловато), талантлива млада музикантка, която мечтае да бъде професионална певица. Мичи иска да отиде на известен музикален лагер, Camp Rock, и тъй като семейството и не може да си позволи да плаща таксата, майка ѝ (ролята е изпълнена от Мария Каналс Барера) урежда да осигурява храна за лагера, като по този начин позволява на Мичи да отиде с нея. Когато пристига в Кемп Рок, Мичи се опитва да скрие от приятелите си истината за себе си и за това как е попаднала в лагера и се свени да покаже музикалните си таланти пред тях.
По същото време известната поп звезда Шейн Грей (Джо Джонас) е изпратен другите двама членове на групата Connect Three, Джейсън (Кевин Джонас) и Нейт (Ник Джонас), да води уроци по танци в Кемп Рок против волята си. Шейн чува Мичи да пее и се влюбва в гласа, но не вижда, че е тя и в по-голямата част от филма търси притежателя на талантливия глас. Междувременно, между двама им се заражда любов, а в лагера разбират, че Мичи е лъгала за живота си. Тес (Меган Мартин), най-популярното момиче в лагера, решава да натопи Мичи и Кейтлин (Алисън Стоунър), най-добрата приятелка на Мичи, че са откраднали гривна. Когато Браун, собственика на лагера, научава за кражбата, той забранява на двете да участват в последния концерт като състезателки.
В края на последния концерт, след завършека на състезанието, Мичи и Кейтлин все пак излизат и изпълняват песен, която Шейн, който е жури на концерта, чува и разпознава гласа, който е търсил. Той се включва в песента и любовта между двамата процъфтява.
  • Мичи Торес (Деми Ловато) е момиче, което се надява да стане певица един ден. Мечтае да отиде на Camp Rock, но родителите и не могат да си позволят скъпия лагер. Майка ѝ на мира начин да сбъдне мечтата ѝ като става готвачка в лагера и я взема със себе си. Въпреки това, Мичи се опитва да скрие това от другите в лагера от страх да не бъде отхвърлена.
  • Шейн Грей (Джо Джонас) е известния вокал на поп групата Connect 3. Изпратен е в Camp Rock от другите двама членове на групата с надеждата, че ще промени арогантното и наперено държание. В самия лагер Шейн чува някой с прекрасен глас да пее и прекарва голяма част от филма в търсене на неговия притежател (който всъщност е Мичи).
  • Тереза (Тес) Тайлър (Меган Джет Мартин) е дъщерята на известната певица Ти Джей Тайлър и също гони певческата кариера. Тес е истинска дива и обикновено нещата стават както тя ги иска, дори и да наранява хора по този начин. Тя копнее за внимание и цели да привлече именно това на Шейн. Причината, поради която се държи така е, че майка и заета и не и отделя достатъчно време. В лицето на Мичи тя вижда конкуренция и няколкото плана, които крои против нея, я правят главния антагонист във филма.
  • Кейтлин Гелър (Алисън Стоунър) е най-добрата приятелка на Мичи в лагера и една от малкото, които остава с нея, когато Тес разкрива тайната и. Кейтлин често композира музика на лаптопа си.
  • Маргарет (Пеги) Дюпри (Жасмин Ричардс) е другата "приятелка" на Тес и обикновено я следва във всичко, дори собственото и мнение да е различно.
  • Кони Торес (Мария Каналс Барера) е майката на Мичи, която има собствена кетъринг фирма и е готвачка на лагера. Отначало Мичи се срамува, че майка и работи в Camp Rock.
  • Байрън Джеймс (Джордан Френсис) и Зандър Лоуър (Рошън Фийган) са брейк танцьори и най-добри приятели. Двамата рапират и пеят на Последния Концерт заедно с Ела. Те са от малкото, които остават на страната на Мичи.
  • Браун Сезарио (Даниъл Фадърс) е чичото на Шейн и собственика на Camp Rock. Участвал е в групата White Crows и е бил на турне с Aerosmith.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Място за коментара ви