вторник, 26 юни 2012 г.

Американски дракон




Американски Дракон е продукция на Disney.Излъчва се по Disney Channel и Disney XD.Има 52 епизода.


                                                  

                                                           

                                                   



Джейкъб "Джейк" Лука Лонг - Той е много безотговорен,но има добро сърце.Най-добрите му приятели са Трикси и Спът.Влюбва се в Роуз и въпреки,че тя е нинджата,която е преследвал не спира да я обича. Понякога му харесва да е американски дракон,но му е трудно да намери баланса който му е необходим за да се справи със задълженията си.
Роуз/Ловджийката - Гаджето на Джейк.Тя е много красива.Отгледана и обучена от клана на лоците от бебе.Кланът я е откраднал от родителите й след раждането.Тя има много силни романтични чувства към Джейк,въпреки че е дракон.
Трикси Картър - Тя е най-добрата приятелка на Джейк.Обича да скача на въже.Тя е може би най - уравновесена от тримата.Отначало гледа недоверчиво към връзката на Джейк и Роуз,но с времето започва да я подкрепя.
Фу Кучето - Той е говорещото куче на Дядо.Мисли само за храна и телевизия,но помага и в битки. Обича да си играе с отварите.По време на битките,Фу често говори по телефона и залага бисквитки.
Лао Сши "Дядо" - Той е строгия дядо на Джейк.Има си магазин за електроника,чието мото е никога не сме имали клиент.Има говорещо куче на име Фу.Той дава винаги съвети на Джейкпри битките с злодеите.
Хейли Кей Лонг - Тя е малката сестричка на Джейк.Тя е винаги се стреми да бъде съвършенна във всичко.Тя е ахилесовата пета на Джейк.
Артър Спъд Спъдински - Той е най-добрият приятел на Джейк.Той има голямо въубражение и често изглежда като глупак,но всъщност е много умен и може да разгадава невъзможни кодове.
Хънтсмън - Той изпитва силна омраза към дракоите и иска да убие всички магически създания.Той е учителят на Роуз и лидерът на клана на ловците.


                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Място за коментара ви